Přeskočit na hlavní obsah

Česko~Slovensko~Evropa~svět..( spojené nádoby..ty..) >> ~~ !!! TOHLE JE ,,ŠPATNĚ" !!! Můj dnešní důrazný vzkaz vládě České republiky, poslancům, senátorům, médiím, Lidu..(viz www odkaz níže) Kalkulačka nezabavitelné částky | Kurzy.cz

Současnou situaci v Evropě, ve světě, lze vnímat například jako důsledek hněvu Stvořitele, seslaného Lidstvu na Zemi proto, aby na sebe Lidé přestali být vzájemně nelidsky zlí..bytosti matky Země navzájem si, aby člověk se nechoval k člověku, ani k jiným tvorům sobecky brutálně, ale v Lásce Boží.
Jde to.
Uvědomte si, že planeta Země je v pohybu Kosmem, a vše na ní..neustále.
Konstantní prostředí Lidstvu, aby mohlo si spokojeně žít, je zázrak Boží, Dar Boží, i život na Zemi.
Stačí mrknutí koutku oka STVOŘITELE..byť i jen pomyslné..a věci světa, který On, STVOŘITEL~ZDROJ chcete li, Stvořil, by mohly být zcela jinak. On, STVOŘITEL, však s tím otálí, co to jde, dokud to jde. Prozatím na Zemi seslal jen upozornění: ,,A DOST, Takhle Homo sapiens NE !!"
~~
To máte jako..pohledem medicinmana..s nemocemi..tak dlouho člověk je schopen přehlížet drobnější i závažnější symptomy projevy onemocnění, až ochuraví těžce, například..
~~
Budete, vládo České republiky, srdce Evropy, světa, i nadále přehlížet Má slova, týkající se mých požadavků na vymýcení fašismu ,,nezabavitelné částky exekutory i insolvenčními správci" cca 1 milionu Českých obyvatel jim Vámi ustanovené v minimální výši ,,K NEPŘEŽITÍ, K NEBYDLENÍ ??!! NEBO UŽ KONEČNĚ UPRAVÍTE JEJÍ VÝPOČET SMYSLUPLNĚ ŽIVOTU, TAK, ABY DLUŽNÍCI, DLUŽNICE, MOHLI BYDLET A TUDÍŽ I BÝT ZAMĚSTNÁNI ČI I PODNIKAT, MÍT PŘI TOM I SVŮJ BANKOVNÍ ÚČET NEZABLOKOVANÝ, A ŘÁDNĚ TAK, BYŤ EXEKUTOROVI či INSOLVENČNÍMU SPRÁVCI, SPLÁCET SVŮJ DLUH ?? O zákon o oddlužení, když nic ze shora uvedeného, ani s ním, NEFUNGUJE MATEMATICKY, jsem se Vás jménem Lidu NEprosil !!! Avšak, po opravě je také nutno upravit, zastropovat, vícenáklady s dluhem, s exekucí, či i insolvencí, spjaté. Není naprosto myslitelné, aby si exekutor inkasoval, mohl inkasovat, ze své vůle tak zvané paušální náklady na výkon exekuce například ve výši 35 tisíc procent jistiny dluhu, nebo 70 tisíc procent, jak tomu bývá doposud v praxi exekutorů.
V níže uvedené kalkulačce je pro ŽIVOT NEREÁLNOST, tedy chyba SMRTI !! Dlužníkům, dlužnicím, fašistická stále. Neboli, ,,POLIBEK SMRTI" věnovaný Českou vládou každému, koho se dotkne.
Při výpočtu nezabavitelné částky NELZE vycházet z tak zvaných ,,normativních nákladů na bydlení", jelikož je mnoho nájemních smluv s nájmy i o mnoho vyšími, i mnohem vyššími, z důvodu značně převyšující poptávky po bydlení nad nabídkou bytů na realitním trhu, přičemž obecní byty z tohoto trhu, například v Praze, tvoří cca pouhá 2%.
Kalkulačka MUSÍ zohledňovat NIKOLI ,,normativní náklady na bydlení", NÝBRŽ REÁLNÉ NÁKLADY NA BYDLENÍ, DANÉ NÁJEMNÍ SMLOUVOU !!! JEDINĚ TAK LIDEM MŮŽE ZŮSTAT NÁJEMNÍ BYDLENÍ SPOLU SE ZAMĚSTNÁNÍM A JEDINĚ TAK MOHOU BÝT SCHOPNI SPLÁCET SVÉ DLUHY, A TO AŤ SE JEDNÁ O ,,ODDLUŽENÍ, nebo o EXEKUCI" !!!
~~
Vládo České republiky, srdce Evropy, světa, důrazně Vás žádám, OPRAVTE UVEDENÝ VZOREC VÝPOČTU NEZABAVITELNÉ ČÁSTKY DLUŽNÍKŮM, DLUŽNICÍM, VE SMYSLU ZDE UVEDENÉM !!! ODSTRAŇTE TAK PRVEK ,,FAŠISMU" současný, ve vzorci obsažený, Lid Český rujnující po čtvrt století, devastující i demografický vývoj, porodnost v České republice.
~~
~~
Jsem velmi rád za pozitivní změny personální na Slovenské politické scéně, za obměnu tamních vlád.
Posílám srdečný pozdrav paní prezidentce Zuzaně Čaputové, a..všem.
No..Česko a Slovensko mají k sobě blíž, než názvy jednotlivých republik na první pohled napovídají.
Pokud Čeští politici by chtěli i nadále pěstovat ve své vlasti ,,fašismus", musejí být vyměněni, obdobně, jako k tomu došlo na Slovensku..jiná možnost NENÍ. A o způsob, jakým se to stane, o tom si v takovém případě rozhodne STVOŘITEL, taktovkou svou.
Je však také možné, že tato výměna v Česku je NEvyhnutelná již, jen NEexistuje vhodná, aktuálně, Stvořiteli milá, náhrada politická v zemi, a to je značný problém. Jak pro Českou republiku, tak pro Evropu, pro svět. Nadějnými proto shledávám Piráty, a další, které uvádím v úvodu blogu www.GoldenFriendOne.blogspot.com , kteří pospolu by mohli utvořit, celistvě novou politickou garnituru.
Odpadlé trosky dnešní ,,Špíny té" ( viz jeden z mých zdejších textíků ), trosečníky ,,fašismu", OPRAVDU V POLITICE ČESKÝ NÁROD NEPOTŘEBUJE !!!
~~
LIDÉ NA ZEMI OBECNĚ, SE K SOBĚ VZÁJEMNĚ MUSEJÍ ZAČÍT CHOVAT, CHOVAT, VLÍDNĚJI..BOHULIBĚJI,
ABY BYL STVOŘITEL SPOKOJENĚJŠÍ, SPOKOJENÝ..
ABY BYL..STVOŘITEL..SPOKOJEN.
Pak si budou Lidé na Zemi moci ve štěstí a s Rájem tím si v srdci, říkat: ,,Dělám, udělal(a), jsem..maximum možného, a tak..zbytek odevzdávám Nebi."
~~
~~
Jak na prevenci i léčbu koronavirových (nejen) onemocnění..vedle klasické léčby.. po poradě s ošetřujícím Lékařem, Lékařkou.. (viz www odkaz):
https://gifts-from-heaven-one.blogspot.com
~~
**Jesus of Nazareth**,
*nyní z Prahy*..**Jiří**
~~~
https://www.kurzy.cz/kalkulacka/nezabavitelna-castka/


Populární příspěvky z tohoto blogu

ČESKO/ÚŘADY PRÁCE/DÁVKY V HMOTNÉ NOUZI/žádosti/mimořádná dávka/Martin Šimáček, ředitel institutu pro sociální inkluzi: ,,Za systémovou chybu považuji to, že žadatel nemá mít žádný majetek, ani spoření na děti, a uspěje jen ten, kdo je ,,oškubaný na kost", aby se žádostí uspěl. (České noviny.cz: Úřady práce začínají dostávat žádosti o mimořádnou dávku..) ..pozn.autora blogu: ,,Ono to může být, a také bývá, už i život ohrožujícím stavem..muset být ,,oškubaní na kost".

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/urady-prace-dostavaji-zadosti-o-mimoradnou-davku/1871372

MAGOŘI !!! BABIŠŮ A SPOL..VLÁDNÍCH, POLITICKÝCH KRUHŮ ČESKÉ REPUBLIKY, UVEDENÝM ,,NORMATIVNÍM NÁKLADEM NA BYDLENÍ" V KALKULAČCE WWW ODKAZU NÍŽE POSÍLÁTE DO BEZDOMOVECTVÍ, DO ZOUFALSTVÍ, DEN CO DEN DALŠÍ A DALŠÍ SVÉ, FAŠISTICKY OBĚTI Z ŘAD DLUŽNÍKŮ, DLUŽNIC, ROZPADAJÍC SE JIM NUTNĚ I RODINY.. ZA TOTO DUŠE VAŠE MUSEJÍ BÝT ZTRESTÁNY RUKOU STVOŘITELE !!! VRAŤTE SE ZPĚT DO NIKOLI NORMÁLNÍ, ALE DO ZVLÁŠTNÍ ŠKOLY..,,DEBILI". TAKTO SI ŘÍZENÍ, SPRÁVU, STÁTU, NEPŘEDSTAVUJI !!! FAŠOUNI !!! NAVÍC BLBÍ HŮŘ JAKO TÁGA. ZABALTE TO, A ODTÁHNĚTE Z POLITIKY ČESKÉ !!! TAKOVÉHLE FAŠO HŇUPY ČESKÝ NÁROD V POLITICE NEPOTŘEBUJE, A NIKDY POTŘEBOVAT NEBUDE. ZÁŠKODNÍCI tak i..ZDRAVÍ, i..ŽIVOTA FAŠISTIČTÍ !!! || || Kalkulačka nezabavitelné částky | Kurzy.cz

https://www.kurzy.cz/kje toalkulacka/nezabavitelna-castka/ ~~ www.GreenSystemsInfo.blogspot.com ~~~